Behandlingsforløb

I mange tilfælde har forskellige fysiske skader og stresstilstande udviklet sig til en kronisk ubalance i hele kroppen. Her hjælper det ikke meget blot at behandle de enkelte symptomer. Det vil kun skabe midlertidig bedring. De komplekse årsager kræver længerevarende og systematisk behandling.

Målet med et behandlingsforløb er således lidt efter lidt at afdække de forskellige årsager til den kroniske ubalance og derved gøre dem tilgængelige for helbredelse. Det som ikke kan ses, kan ikke behandles. Kroppen har sit eget tempo og det kræver tålmodighed at ”synliggøre” de egentlige årsager til dens aktuelle problemer. Du vil derfor kunne opleve, at afspænding og balancering ét sted i din krop fører til, at det pludseligt gør ondt et andet sted. Det kan sammenlignes med, at når man træner og pludselig opdager, at man har ondt i muskler som man ikke anede at man havde. Det er udtryk for at de skjulte årsager er kommet op til overfladen og det giver kroppen mulighed for at bearbejde dem. Siden krop og sind danner en enhed, vil du nogle gange kunne opleve følelsesmæssige reaktioner som afspejler at der er kommet bevægelse i din krop.

Et forløb varer typisk over syv til ti behandlinger og du vil som resultat mærke en tydelig lindring af dine kroniske problemer, forbedret kropsholdning og forøget harmoni og tilstedeværelse i dit liv.