Behandling voksne

En konsultation varer 60 min i alt og det giver ca. 45 min til selve behandlingen. Hvis du ønsker en udvidet behandling eller kombination af samtale og behandling, har du mulighed for at bestille 90 min.

Konsultationen starter med en lille samtale, hvor du fremlægger dine ønsker til behandlingen og vi aftaler den rette fremgangsmåde, for at kunne imødekomme dem bedst muligt.

Selve behandlingen foregår ved at du ligger afslappet på ryggen på en briks med et tæppe over dig. Du har som udgangspunk tøj på. Alt efter hvad vi arbejder med, kan det være en fordel, at du tager noget af dit tøj (dog aldrig undertøjet) af for at jeg kan behandle direkte på huden forskellige steder på din krop. I disse tilfælde vil jeg spørge dig om dette og du kan selv tage stilling til, om det er okay for dig.

Under behandlingen er du velkommen til at spørge om eller kommentere på det du oplever, men det behøver du ikke. En gang imellem vil jeg ud fra mine iagttagelser spørge indtil noget, for at kunne justere mit arbejde med dig bedst muligt.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dine oplevelser under behandlingen kan vi drøfte dem med det samme. Dukker der noget op på et senere tidspunkt, er du altid velkommen til at kontakte mig per telefon eller email.