Behandling børn

Der er afsat 45 min til en konsultation. Selve behandlingen varer typisk fra 15 til 30 min, alt efter hvor gammelt dit barn er og hvor længe det kan være med. Den resterende tid har til formål at skabe så rolige og trygge rammer som muligt, for at dit barn kan finde sig til rette i den uvante situation og for at have plads til at behandlingen kan foregå i barnets tempo.

Når du ringer for at bestille en tid, taler vi uddybende om dit barns behov. Det gør vi for at undgå at tale ”hen over hovedet” på det, mens I er hos mig. Du er til stede under hele forløbet – dels for at støtte barnet, dels og for at du kan følge med i hvad der sker i behandlingen.

Under selve behandlingen ligger dit barn på briksen med et tæppe over sig, og du har evt. fysisk kontakt for at kunne støtte det bedst muligt. Hvis der er tale om et spædbarn, kan du også have det på armen mens jeg behandler. Mange af behandlingsteknikkerne kan udføres på denne måde, og dét at dit barn kan føle sig trygt, er mindst lige så afgørende for behandlingens succes som selve teknikkerne.

Efter behandlingen er du altid velkommen til at vende tilbage til mig per telefon, hvis du har spørgsmål eller iagttagelser, du har brug for at tale med mig om.